Halusin tehdä makuuhuoneeseemme pieniä muutoksia, ja tältä siellä nykyään näyttää! Elikäs kaikki lähti siitä, että hankimme uuden sängyn. Ennen meillä oli perus jenkkisänky ja sängynpäätynä toimi Ikean Brimnes-sängynpääty, jonka sivussa on kätevät lokerikot johon saa tavaraa kätkettyä. Ikean pääty sai kuitenkin poistua, koska uusi moottorisänky oli sen verran isohko, jolloin makkarin ovea olisi ollut hankala sulkea tai aukaista. Ikean Brimnes-pääty on myös sen verran syvä, että vaikutelma olisi ollut turhan raskas pieneen huoneeseen.

Uusi pulma tosin syntyi sitten siinä, että enää ei ollut paikkaa mihin laskea lukuvalot. Vanhan sängynpäädyn päälle pystyi kätevästi laittamaan pöytälamput, mutta nyt täytyi kehitellä muuta. Yöpöydät eivät millään mahdu huoneeseen, joten kehittelin sitten Clasun lampuista ja rautakaupan koukuista kivat valaisimet, jotka sopivat täydellisesti pieneen tilaan. Lisäksi vaihdoin hieman tyynynpäällisiä ja käänsin päiväpeiton nurinpäin. Musta/valko raita toimii tosi kivasti päiväpeitossa, eikä tarvinnut ostaa uutta!

 

1.jpg

 

Katossa valaisee Kartell:in keltainen valaisin, joka mukavasti antaa kontrastia harmaasävyiseen huoneeseen.

 

2.jpg

 

Tässäpä sitten hieman lähikuvaa lamppu-ratkaisusta. Virittelin itse tuon valkoisen katkaisijan lamppuun, jotta töpseliä ei tarvitsisi koko ajan repiä rasiasta irti. Lisäksi Clas Ohlsonilta ostettiin musta-valkoinen lisäjohto, sillä sängynmoottori tarvitsee yhden paikan, ja kännykän laturi omansa 🙂

 

3.jpg

 

Tältä taas näyttää huoneen toisella puolella. Kuten kuvista näkyy, niin kyllä, meillä on telkkari makuuhuoneessa, heh 🙂 Tuon hyllykön kannoin parvekkeelta makuuhuoneeseen, jotta sinne saataisiin hieman lasku/säilytystilaa. Verhot meillä on makkarissa vain toiselle puolella pehmentämässä tunnelmaa.

 

4.jpg