P6082023.JPG

Olen tänä kesänä päättänyt hieman panostaa parvekkeen sisustamiseen 🙂 Parvekkeelle tuli juuri hankittua pienempi ja sirompi pöytä. Alunperin parveketta hallitsi melko massiivinen puupöytä, mutta nyt päädyin tähän Hobby Hall:in polyrottinkiseen pikku-pöytään. Oli muuten melko hankalaa tämä uuden pöydän etsiminen, koska halusin, että se jotenkin sopisi noiden terassikalusteiden väriin, ja onneksi tämä pöytä täyttää ne vaatimukset 🙂

Ajattelin ottaa vielä myöhemmin parempaa kuvaa parvekkeesta, kunhan vaan sen sisustuksen viimeisteltyä. Tämän viikon alussa kävin tilaamassa Eurokankaasta kevyet verhot parveketta piristämään ja luomaan hieman tunnelmaa. Valitsin kiinnitysmekanismiksi sellaisen tarra-nauha kiinnityksen. Eli toinen osa tarra-nauhasta omellaan verhoon kiinni ja toinen osa kiinnitetään liimapinnan avulla verholautaan kiinni. Tässä tapauksessa tosin, liimapinnan tulen kiinnittämään parvekelasin metalliseen ylätasoon. Saapa nähdä miten homma tulee toimimaan, mutta toivottavasti hyvin! Tiistaina pitäisi verhojen olla valmiit.

P6082019.JPG

Koko parveketta en tule verhottamaan, vaan ainoastaan kuvassa näkyvän pitkän sivun, sekä tuolin kulmauksen. Verho on mitattu niin, että ikkunan pystyy helposti avaamaan, eli tarranauha ei tule kulkemaan sen päällä. Monilla olen nähnyt kaikenlaisia viritelmiä parvekeverhoista, mutta itse en halunnut alkaa porailemaan reikiä parvekkeen kattoon, ja asentaaan kiskoja sinne. Lisäksi päädyin mittatilaus-verhoihin, koska omat ompelutaitoni eivät ole häävit ja halusin verhoista oikein pituiset, etteivät ne sitten roiku millä tahansa korkeudella  🙂 Täytyy nyt vain toivoa, että nämä suuret suunnitelmani toimivat, heh!

P6082022.JPG

P6082024.JPG

P6082030.JPG

Tässä vielä hieman kuvakollaasia siitä mitä olen parvekkeelle suunnitellut. Eli tuollaiset kevyet verhot Eurokankaasta, jotka ajattelin ehkä sitoa keskeltä juuttinarulla, nooh.. mietitään sitä vielä 🙂 Ja sitten Ikean Solvinden aurinkokennovalaisimet olen jo itseasiassa hankkinut, tosin ne eivät saa nykyisessä paikassa tarpeeksi valoa, että ne syttyisivät päälle 🙂 Nooh, mutta täytyy vielä hieman fiksailla niiden paikkaa, ja ihan kivalta ne näyttää ilman valoakin! Lisäksi ajattelin ostaa pienen laventelin partsille, tuomaan hieman väriä.

lily.jpg

Laitan tänne myöhemmin kokonaisvaltaisempaa kuvaa parvekkeesta, kunhan saan verhot paikalleen. Toiselta puolen partsiahan siis löytyy vielä sohvaa, grilliä, kukka-tikkaita ym.