Tässäpä juttua yhdestä sisustusprojektistani. Tarkoituksena on ollut pitemmän aikaa tehdä olohuoneen pöytä eurolavasta, ja tadaa, nyt se on viimein valmis! Lavaa työstettiin noin viisi tuntia kaiken kaikkiaan, jotta se näyttäisi siltä miltä pitääkin. Apuna työssä oli hiomakone, joka olikin loistava kapistus ja nopeutti työtahtia huomattavasti. Lisäksi pienten yksityiskohtien ja kulmien hiontaan käytin ihan normi hiontapaperia ”käsimenetelmällä”. Lopuksi lava käsiteltiin likaa hylkiväksi, luonnollista öljylakkaa käyttäen.


P6071958.JPG

P6071963.JPG

Ja sitten kuvia vielä ihan normivalossa 🙂

P6071962.JPG

P6071960.JPG

P6071961.JPG

P6071959.JPG

Pyöriksi valitsin Clas Ohlsonin löytämäni pyörät. Pyörät olivat melkolailla suurimmat mitä vain löytyi. Halusin pöytään melkolailla suurimmat mitä vain  löytyi. Halusin pöytään nimittäin melko massiivisen ilmeen, ja lisäksi isot pyörät nostavat pöydän korkeutta. Pyöriä valitessa kannattaa myös huomioida se, että niistä löytyy lukitusmekanismi. Näin pöytä pysyy näitisti paikoillaan, eikä liikahda jokaisesta pikku töytäisystä. ​​

P6071966.JPG

P6071965.JPG

Lisäksi ostin pöydälle Kartellin tarjottimen, ja sen päälle laitoin Iittalan tuikkuja hieman modernisoimaan ilmettä. Nämä sopivat myös hyvin yhteen Kartellin kirkkaaseen Bourgie-valaisimeeni, joka valaisee olohuonetta.

Ei muuta kuin rohkeasti nikkaroimaan! Kesäpäivänä on ihan mukava puuhastella tällaista pikku-kivaa ulkosalla 🙂