Jenni Juurinen: Tammikuun lehden trendit pursuavat värejä ja muotojen moninaisuutta

Vuosi 2018 tuo mukanaan sisustajan karkkikaupan. Nyt heitetään valkoisuus ja minimalismi romukoppaan ja sisustetaan rennosti.

Tammikuun lehden pääteemana ovat alkaneen vuoden trendit. Lehden avausjuttu käsittelee niitä muotojen ja materiaalien kautta.

”Enää ei ole yhtä selkeää vallitsevaa trendiä vaan monia pieniä mikrotrendejä.”

Sisustuksessa pitkään vallalla ollut valkoisen valtakausi on lopullisesti väistynyt, ja tilalle on tullut värien ja materiaalien monimuotoisuus. Enää ei ole yhtä selkeää vallitsevaa trendiä vaan monia pieniä mikrotrendejä.

Rakensimme studiossa yhdessä valokuvaaja Niclas Mäkelän kanssa asetelmia, joissa näkyvät kevään trendikkäimmät väriyhdistelmät, kuten pastellit, harmaansävyt sekä voimakas punainen ja ruskea.

Materiaaleissa pinnalla ovat punainen marmori, metalli ja keramiikka. Nyt ei kannata himmailla, rohkea sisustaja hakee ideoita 1950, 60 ja 70-luvuilta ja tuo väriä kotiin!

Photo Niclas Mäkelä, styling Jenni Juurinen, Deko 2018

Muodin värit ja vekatut pinnat näkyvät nyt myös sisustuksessa. Seinäkello, Skanno. Companyn puinen maatuska, Artek. Metalliset sakset ja Ferm Livingin metalliset ruukut, Stockmann. Puuköynnös, Aarikka.

 

Photo Niclas Mäkelä, styling Jenni Juurinen, Deko 2018

Orgaaniset muodot ja kiiltävät pinnat ovat nyt in. Lasitetut laatat, Artek. Jänispatsas, metallinen pöytävalaisin sekä keraamiset astiat, Skanno.

Lue koko juttu Dekosta 1/18.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti