H&M Home kevätmallisto 2017

H&M Home tuo kevätmallistonsa mukana luonnon sisälle. Malliston inspiraationa ovat olleet viisi luonnon elementtiä – ilma, tuli, maa, vesi ja henki.

Lämpimien värien ja eloisien printtien kuvittama trooppinen maailma saa seurakseen luonnonmateriaaleja ja murrettuja vaaleanpunaisia neutraaleja sävyjä.

“Eksoottisuus ja harmonia ovat kaksi tämän sesongin suurta trendiä. Trooppisuus vaikuttaa vahvasti; kuuma trendi pursuaa värejä ja ilmaisuvoimaa. Näemme myös ison trendin rauhallisuudessa ja hyvinvoinnissa, ja koristeluun vaikuttaa filosofia, joka on ottanut vaikutteita japanilaisesta ja skandinaavisesta tyylistä”, Evelina Kravaev-Söderberg, H&M Homen Head of Design kertoo.

Harmonia-trendi
Värit: Lämpimät neutraalit, murretut vaaleanpunaiset ja vihreät sävyt ovat avaintrendejä. Sävy sävyyn -yhdistelmät ja nyanssit ovat myös tärkeitä tällä sesongilla. Käytä samoja sävyjä koko huoneessa – esimerkiksi vaaleanpunaista, harmaata tai sinistä.
Materiaalit: Tekstuurit ja struktuurit ovat avainasemassa, sillä käsin kosketeltavuus on keskeinen trendi. Tärkeitä ovat luonnonmateriaalit, kuten puu, lasi ja punotut korit. Keramiikassa ja lasituotteissa näkyy mattapinta. Rei’itetyt pinnat ovat nyt tärkeitä.
Symbolit: Pyöreät muodot.

Eksoottisuus-trendi
Värit: Värit ovat eloisia. Lämpimät keltaiset, eksoottisen vihreät ja laaja sävyvalikoima sinisiä edustavat luonnon elementtejä ja ilmentävät kevään sävyjä. Sininen on uusi vihreä.
Materiaalit: Käsityövaikutteet ovat edelleen pinnalla, sillä aitous on tärkeää. Punotut korit eri muodoissa ja väreissä ovat trendin avaintuote.
Symbolit: Linnut ja eksoottiset lehdet.

Tutustu mallistoon: H&M Home

 

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti