Häpeätkö pyykkitelinettäsi? Poimimme 5 telinettä, joita kelpaa pitää esillä

Pyykkitelineet tuntuvat olevan varsinkin pienessä kodissa aina tiellä ja usein rumiakin vielä. Koska useimmat sellaista tarvitsevat, etsimme viisi kaunista pyykkitelinettä, joita kelpaa katsella olkkarissakin.

Ferm Livingin tyylikästä mustaa pyykkitelinettä pitävät koossa hienot nahkanauhat ja messinkinupit. Solakkaa telinettä voi käyttää myös muussa kuin pyykin kuivauksessa, kuten pyyhe- tai vaatetelineenä.

pyykkiteline

Kuva Ferm Living

Iris Hantverkin kompakti teline sopii hyvin pieniin tiloihin. Teline on valmistettu koivusta ja hauskat pyörökepit pitelevät pyykkiä.

pyykkiteline

Kuva Iris Hantverk

Brabantian seinästä seinään ulottuva pyykkinaru on täydellinen pieneen asuntoon. Teline kiinnitetään toiseen seinään ja naru kelataan auki, kun halutaan kuivattaa pyykkiä. Saatavana mm. Scandinavian Design Center:istä.

pyykkiteline

Kuva Brabantia

Skagerakin pyykkiteline taipuu kätevästi moneen asentoon. Pystyasento toimii kapeissa eteis- ja käytävätiloissa, ja pitkä lakanapyykki  mahtuu kuivumaan suorana. Dryp-pyykkitelinettä myy muun muassa Connox.

pyykkiteline

Kuva Skagerak

Side by Side:n Mama-pyykkiteline on paitsi kaunis myös tilava! Vaaleasta saarnesta valmistettu teline menee kasaan ja näyttää hauskalta myös koottuna. Side by Side:lla on saatavana myös korkeampi telinemalli nimeltä Papa. Pyykkitelineitä myy Connox.

pyykkiteline

Kuva Side By Side

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti