Lokakuun Deko on ilmestynyt: 36 ideaa vaatesäilytykseen ja syksyn kauneimmat valaisimet

Poimi lokakuun Dekosta vinkit vaatesäilytykseen, ideat kodin valaisemiseen ja lähde kanssamme viiteen inspiroivaan kotiin.

1. Uudet ideat vaatesäilytykseen

Vaatteiden säilytys saa olla näkyvä osa sisustusta. Keräsimme Teema-juttuun paketin kätevistä säilytysratkaisuista ja monikäyttöisistä tuotteista, jotka auttavat säästämään tilaa ja joissa saat vaatteet kauniisti esille. Poimi jutusta toimivat ratkaisut kotiisi.

walk-in -vaatehuone Ikea

Makuuhuoneen syvennyksen voi muuttaa toimivaksi säilytystilaksi. Kuva: Ikea.

Ahtaan eteisen säilytystä helpottaa peilin ja vaatetangon yhdistelmä. Kuva: Nordal.

2. Koti, jossa jokainen huone on erivärinen + neljä muuta ihanaa kotia

Lokakuun numerossa Mari ja Johan avaavat ovet Helsingin keskustassa sijaitsevaan kotiinsa. Viisihenkisen perheen kodissa jokainen huone on erivärinen: aloitetaan kierros keltaseinäisestä olohuoneesta!

värikäs olohuone punainen matto keltaiset seinät

Punainen matto on mainio vastapari keltaisille seinille. Kuva: Pekka Holmström/Otavamedia.

Jon ja Fredin lontoolaiskodissa huomio kiinnittyy valtaviin ruutuikkunoihin sekä designesineiden ja Afrikasta ja Aasiasta tuotujen taideteosten taitavaan yhdistelyyn.

Taidokasta sisustamista näemme myös kahden arkkitehdin keskustakodissa, jossa on satsattu laatuun niin pintamateriaaleissa kuin kalusteissakin. Disan ja Heikin tarina kertoo, kuinka he hankkivat yksiön tilalle vanhan omakotitalon ja kuinka talosta on kymmenen vuoden aikana kuoriutunut avara ja valoisa kaunotar.

Vierailemme myös Monan ja Joelin kaksiossa, joka on pariskunnan kymmenes, mutta ensimmäinen ikioma koti.

3. Syksyn kauneimmat valaisimet

Nopeasti pimenevien iltojen myötä huomio kiinnittyy valaisimiin. Sisustustoimittajamme Jenni Juurinen valitsi syksyn valaisintarjonnasta kiinnostavimmat. Poimi ideat kotiisi.

valaisimia Flos Marimekko Airam

Gatto-pöytävalaisin, painovoimaa uhmaava IC-lattiavalaisin ja marmorikantainen kattovalaisin ovat Flosin mallistosta. Valoisa-pöytävalaisimet, Marimekko. Airamin uusi kattovalaisin pohjautuu Tapio Wirkkalan vuonna 1968 suunnittelemaan kristallilamppuun. Round-sohvapöytä, Hakola. Kuva: Pekka Holmström/Otavamedia.

Deko 10/18 kaupoissa 3.10.2018. Hanki digilehden lukuoikeus tai tilaa Deko suoraan kotiisi, jolloin tuoreet sisustuskuulumiset tippuvat postiluukustasi aina ilmestymispäivänä.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti