Joulukuun Deko on ilmestynyt: Dekon Vuoden valinnat 2019 ja 33 ideaa juhlivaan talvikotiin

Joulukuun Deko on tunnelmallinen ideapaketti jouluun. Dekon Vuoden valinnoista selviää, mitkä ovat kiinnostavimmat uudet tilat, materiaalit ja värit.

1. Nyt juhlitaan!

Sydäntalvi on juhlien aikaa. Kukat, samettiset pinnat ja suussasulavat herkut kohottavat talven juhlahetket arjen yläpuolelle. Löydät Juhlan aikaan -jutusta ihanat vinkit kattaukseen sekä mietityt lahjaideat ja harkitut herkkureseptit jouluun.

Anna lahjaksi tasokasta, kestävää ja harkittua. Kuva Pekka Holmström/Otavamedia.

 

Punaviini-suklaakakku on juhlava tarjottava vaikkapa joulupäivän kahvipöydässä.

Kuka voi vastustaa tummanpuhuvaa punaviini-suklaakakkua? Täydellinen valinta vaikkapa joulupäivän kahvipöytään. Kakkuresepti sekä kaksi muuta kekseliästä herkkuohjetta joulukuun Dekossa. Kuva Pekka Holmström.

2. Dekon Vuoden valinnat 2019

Dekon Vuoden valinnoissa 2019 nousevat eturiviin tilat, esineet, ilmiöt ja ihmiset, jotka ovat jääneet erityisesti mieleen. Lue Dekosta kaikki kymmenen Vuoden valintaa.

Deko ennustaa, että harmaan jälkeen ruskea on nouseva sisustusväri.

Vuoden väri on suklaanruskea, joka toimii erinomaisena tehosteena skandinaavisille huonekaluille ja on kaunis puupinnoissa, tekstiileissä ja maalatuissa pinnoissa. Kuva Carl Hansen.

3. Tapaamme kirppislöytöihin hurahtaneen muotoilijan

Hakolalle, Ikealle, Ferm Livingille ja Adealle tuotteita suunnitellut Anni Pitkäjärvi rakastaa kirpputoreja ja jalostaa koukuttavimmista löydöistään teknisiä jujuja ja ratkaisuja omiin töihinsä. Vierailemme Annin kodissa Helsingin Kumpulassa sekä teemme kierroksen häntä inspiroiviin paikkoihin.

Annin kodissa riittää kerroksellisuutta. Sohva on peritty puolison isovanhemmilta, sohvapöytä on Annin käsialaa. Kuva Pekka Holmström/Otavamedia.

+ 5 ihanaa kotia

Maria aloittaa jouluvalmistelut jo keväällä, kun lumet ovat sulaneet. Ymmärrettävää, sillä käsityöläisen ja sisustusbloggaajan on valmistauduttava ajoissa tulevaan sesonkiin. Pääsimme vierailulle Marian ja Harrin jouluun puettuun rintamamiestaloon Järvenpäässä.

Sisustusarkkitehti Sarin ja hänen puolisonsa Karin taloprojektilla oli selkeä ohjenuora: suunnittele huolella ja toteuta nopeasti ja laadukkaasti. Tällä taktiikalla Sarin piirtämä talo valmistui pihaa myöten seitsemässä kuukaudessa. Myös talon sisustamisessa on monia kekseliäitä ratkaisuja.

Samanthan ja Johnin lontoolaiskodissa on sovitettu yhteen kaksi toisistaan poikkeavaa makumaailmaa. Siinä missä Samantha rakastaa pinkkiä ja oranssia, Johnille mieluisin väripaletti koostuu harmaasta. Myös tyylillisesti pariskunta on eri linjoilla. Huolella remontoidussa kodissa on kuitenkin onnistuneesti otettu huomioon molempien mieltymykset.

Isä-Akun ja My-tyttären kaksiossa Helsingin Ullanlinnassa nautitaan taiteesta, eikä pelätä vahvoja värejä. Kieltämättä olohuoneen kauttaaltaan tummansinisiksi maalatut seinäpinnat ja upea taide tekevät vaikutuksen!

Suomalaisen Marian ja ranskalaisen Hervén talo Brysselissä on värikäs ja kodikas sekoitus kirpputori- ja alelaarilöytöjä, kauniita designesineitä ja pettämätöntä tyylitajua – ja kaikki tämä viisikerroksisessa perheen itsensä kunnostamassa 1800-luvun talossa.

Deko 12/18 on kaupoissa 5.12. Hanki digilehden lukuoikeus tai tilaa Deko suoraan kotiisi, jolloin tuoreet sisustuskuulumiset tippuvat postiluukustasi heti ilmestymispäivänä.

Avainsanat joulu

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti