loyto_kierratyskeskuksesta

kirppisloyto_kukkopilli

loyto_kierratyskeskus

Piipahdin pitkästä aikaa Espoon Suomenojan Kierrätyskeskuksessa. Ei kovin yllättävää, että käteen tarttui jotakin. Tällä kertaa tarpeetonta, mutta vastustamattoman kaunista. Kun näin käsintehdyn punasavisen kukkopillin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, kun nappasin sen matkaan. Kertakaikkisen suloinen muoto ja kuviointi. Kassajonossa miesasiakas ihaili löytöäni ja kertoi keräävänsä erilaisia kukkopillejä. Ajatus kukkopillejä notkuvasta hyllystä nauratti, kunnes tajusin, että tämä on jo toinen second hand kukkopilli, johon sorrun lyhyehkön ajan sisällä. Kääk, pitänee painaa tässä kohtaa jarruja. Sen toisen vastustamattoman ihanan kukkopillin esittelin syksy keittiössä postauksessa. Tiedän ystävän, joka olisi myös tullut tästä 2€ kierrätyskeskuslöydöstä onnelliseksi. Siitä syntyi ajatus joululahjojen hankkimisesta kierrätettyinä. Vaikka hyvien löytöjen tekeminen kirpputoreilta vie aikaa ja on tuurihommaa, niin ajattelin ainakin yrittää. Toinen hyvä ja kierrätysajatusta tukeva joululahjaidea on ostaa lahjakortti, joita saa hankittua ainakin Kierrätyskeskuksista.

Lue myös:

keittiön second hand löydöt / useful second hand in the kitchen

* * *

Greetings from Reuse Centre! I found something unnecessary, but irresistible. A beautiful handmade cock whistle.