valoa_ja_vihreaa_tyopisteeseen

pieni_kirkasvalolamppu

viherkasvi_tyopisteeseen

Dream_Cosy_muistivihko

Valoa ja vihreää. Kaksi asiaa, joita kaipaan kipeästi tänä kaikkein pimeimpänä vuodenaikana. Ulkomaanmatka helpottaisi ja olisi se kaikkein mieluisin vaihtoehto, tai edes metsässä samoilu valoisan aikaan. Koska nämä keinot eivät aina ole toteutettavissa, piti keksiä muita piristyskikkoja. Kaivoin jälleen esille noin vuosi sitten hankkimani kaamoksen pelastajan – pienen kirkasvalolampun. Vihreyttä ja samalla viihtyisyyttä sain hankkimalla työpisteeseen viherkasvin. Sitä valitessani en tiennyt, että kastanjasutipuuta pidetään Itä-Aasialaisessa kulttuurissa vaurauden ja menestyksen symbolina, jonka uskotaan tuovan onnea. Siksi se on suosittu etenkin toimistoissa. Näin kertoo kasviraamattuni Green Home Book. Tein siis selvästi loistovalinnan. Kasvi kuuluisi sijoittaa valoisammalle paikalle, mutta luotan siihen, että kirkasvalolamppu pitää meidät kummatkin hengissä kevääseen saakka. Myös niinkin pieni asia, kuin kaunis muistikirja voi piristää mieltä. Kuvissa näkyvän Dream Cosyn vihkon ihana kuvitus on taitavan Lotta-Maijan käsialaa. Muistivihkoja ja paljon muutakin kivaa löytää Helsingin Artekissa olevasta tunnelmallisesta Dream Cosyn Books & Stuff joulukaupasta.

Lue myös miten millä keinoilla pieni työpiste tuli toimivammaksi:

kätevät säilyttimet String työpisteeseen / String System work desk

* * *

Light and green. Those are the two things I miss the most during the dark season in Finland. I hope a small bright light and a new plant will help to survive over the winter.