Xmas_Garage_joulupuoti

joulumyyjaiset_2018

Anno_Xmas_Garagessa

Xmas_garage_joulumyyjaiset

garage_garage_2018

joulupuoti

Helsinki_joulumyyjaiset_2018

Joulupuoti_2018

design_myyjaiset

joulu_design_myyjaiset

joulumyyjaiset_Helsingissa

Voiko joululahjojen ostaminen olla helppoa ja stressitöntä? Kyllä, jos ne hankkii a j o i s s a ja suunnistaa joulun parhaaseen lahja-apajaan Xmas Garageen. Saman katon alle on koottu jälleen kerran kaikkea mahdollista kaunista, käytännöllistä ja kivaa; elintarvikkeita, käyttöesineitä, kirjoja, designia, kodintekstiilejä, keramiikkaa, leluja, kosmetiikkaa, vaatteita ja asusteita. Kaikkea mahdollista, you name it. Mukana on yli 80 suomalaista yritystä lahjaideoillaan. Esillepanot on koottu houkuttelevasti ja lahjaa voi metsästää vaikka värin perusteella. Paljon helpommaksi lahjojen hankkimista ei voi tehdä. Ainoa ongelma saattaa olla valinnan vaikeus, sillä tavaraa riittää enemmän, kuin mitä voi yhdellä silmäyksellä edes hahmottaa. Siinä mielessä luvassa ei ole ehkä se kaikkein nopein lahjanhakureissu, mutta uskallan luvata, että kotiin ei tarvitse lähteä tyhjin käsin. Se, että joululahjat saa hankittua yhdellä täsmäiskulla voi lievittää joulustressiä kummasti. Kiitos Xmas Garage!

Xmas Garage,  9.11. – 29.12.2018, Aleksanterinkatu 11, Helsinki.

Nappaa myös vinkit ja ohjeet itse tehdyistä lahjaideoista:

helpot tee itse lahjaideat / diy Christamas gifts

* * *

Christmas gifts easily from the same place? Yes! Thanks to Xmas Garage it’s possible again.