Se puuduttava kauppareissu? Ei vaan sisustusideoita kauppakeskuksesta, sillä kun pitää silmät auki, niin voi nähdä vaikka mitä inspiroivaa. Kahviot, ravintolat ja kauppakeskukset ovat mitä mainioimpia paikkoja ammentaa sisustusinspiraatiota. Ideoita voi löytää niin materiaalivalintoihin ja värien yhdistelemiseen, kuin taulujen ripustamiseen. Mikä parasta, monet ideat pystyy toteuttamaan kotona ihan sellaisenaan, tai soveltaen. Nämä kuvien inspiroivat yksityiskohdat ja ideat on napattu kauppakeskus Isosta Omenasta.

Nahkainen viimeistely kruunaa käsikaiteen. Samaa ideaa voi toteuttaa tuunaamalla kotona portaiden käsijohteet, tai soveltaa ajatusta vaikka huonekaluun, kuten esim. puisen tuolin käsinojiin.

kasikaide

nahalla_tuunattu_kasijohde

Toteutuskelpoisia vinkkejä voi löytää mm. seinien maalaamiseen, tai jonkun tietyn tunnelman luomiseen.

betoniseina

seinamaalaus

Katse kannattaa kohdistaa myös lattiassa käytettyihin materiaalivalintoihin.

lattialaatta

Parhaimmillaan voi löytää jopa kelpo ratkaisun johonkin kotiin liittyvään ongelmaan, kuten esim.tilan jakamiseen. Viherkasvit toimivat kauniina ja keveinä tilanjakajina ja näkösuojina kahviossa. Samalla tapaa kasveja voi käyttää kotonakin ja erottaa esim.työpisteen, tai makuualkovin omaksi tilakseen viherseinämällä.

kasvit_tilanjakajina

Myös huonekalujen uudistamiseen ja tuunaamiseen voi saada hauskoja tee itse vinkkejä.

maalattu_poyta

Tai  löytää kodin valaistukseen liittyviä ideoita, kuten esimerkkejä ripustamiseen, tai useamman valaisimen sommitteluun.

valaisimien_ripustaminen

Yleensä, kun antaa katseen vaeltaa vapaasti ja pitää mielen avoimena, niin ideavarkaista ei tarvitse lähteä tyhjin käsin. Tältäkin reissulta jäi mieleen muhimaan idea, joka odottaa vielä oikeaa aikaa ja toteutustapaa…

Lue myös:

inspiraatio – osmo color / inspiration from osmo color

vanhan lipaston maalausprojekti / painting project

* * *

Shopping centers are great places to have interior inspiration. By keeping your eyes wide open you can see great interior ideas. Most of them can be easily adjusted in to your own home.