hienopuuseppa_Tuulia_penttila

ROUND koppanen

Tuulia_Penttila

Around_kaappi

AROUND kaapit

Habitare_2018_messut

koiranruokakupit

BLOCK & BRICK koiranruokapöytä

avainkaappi

AROUND key cabinet

Tuulia_Penttila_poyta

prototyyppi_poyta

vanerikoppa

Habitare 2018 messut on kahlattu onnellisesti läpi. Tänä vuonna sieltä löytyi todellinen helmi!

Päätin kerrankin nauttia messuista ilman kameraa. Onnistuin siinä hyvin, kunnes pääsin muotoilija ja hienopuuseppä Tuulia Penttilän osastolle (6b55), joka sai huokailemaan ihastuksesta ja kaivamaan kameran esiin. Pelkistetyn kauniilla osastolla Tuulian suunnittelemat puuesineet pääsivät hienosti oikeuksiinsa. Katse kiinnittyi ensimmäisenä prototyyppiin, yksinkertaisen linjakkaaseen puiseen työpöytään, joka kiinnitetään seinään. Pöytä on oikea pienten tilojen unelma, sillä sen voi nostaa seinää vasten tilaa viemästä. Nerokasta. Yhtä paljon jaksoin ihastella kääntyviä AROUND-kaappeja, joihin voi ripustaa vaikka avaimet ja koiran kaulapannan, sekä talutushihnan. Vaneriset ROUND-koppaset miellyttivät nekin silmääni. Kauniin pelkistetty moderni versio vakasta. Fiskarsissa työskentelevän Tuulian tarkasti viimeistellyissä tuotteissa yhdistyy loistavasti omaa silmää viehättävä minimalistinen muotoilu ja toiminnallisuus. Kun kyseessä on vielä lempimateriaalini puu, on tämä tyttö aika lailla myyty. Jos tykkäsit näkemästäsi, niin käy ihmeessä kurkkaamaassa messuosasto, joka löytyy nuorten suunnittelijoiden The Block alueelta. Tai  käy Tuulian kotisivuilla, joilta löydät lisää ihanuuksia ja tiedot mm.jälleenmyyjistä.

Muita bongaamiani herkkupaloja Habitare messuilta löydät seuraamalla cirkusjoanna instagram – tiliäni.

* * *

Thank you Habitare 2018 Fair, I found something that made me smile! I fell in love with the simplicity and functionality of Finnish designer and cabinet maker Tuulia Penttilä’s wooden items.