makuuhuoneen_syysilme

syysheinat

syksyinen_makuuhuone

syksya_makuuuhoneeseen

Syksyä ilmassa. Ja nyt myös pienesti makuuhuoneessa, kun nappasin lenkkipolun varrelta heiniä kirppikseltä hankittuun keramiikkapulloon ja kaivoin sinapinkeltaisen torkkupeiton esiin. Tällä minimuutoksella sain hetkessä ripauksen syksyä makuuhuoneeseen. Tosi veikeitä nuo tupsulliset heinät, mitä ikinä ovatkaan? Kun silmä kaipasi vielä vihreää, leikkasin oman pihan alppiruusupuskasta pienen nupun maljakkoon. Kuuman, pelkällä lakanalla nukutun kesän jälkeen on aika laittaa sänkyyn taas peitto ja kivipestyä taivaallista pellavaa. Tummanpuhuvien pussilakanoiden myötä makuuhuone muuttuu vielä piirun verran syksyisemmäksi.

Tervetuloa syksy ja kynttiläkausi!

 

Harmaa pellavatyynynpäällinen / Lapuan Kankurit

Myrskyn jälkeen – hampputyynynpäällinen / Saana ja Olli

Ruudulliset Loma – pussilakanat / Anno

Sinapinkeltainen torkkupeitto / H&M Home

yöpöytä / Artek E60 – jakkara

* * *

It took only few small changes to bring a hint of Autumn in the bedroom. Some brown and green from the nature and a yellow blanket. So simple was that.