Porttipuiston_kierratyskeskus

Porttipuiston_kierratyskeskus_Vantaalla

Vantaa_kierratyskeskus

Kierratyskeskus_Vantaalla

Vantaa_Porttipuiston_kierratyskeskus

kierratyskeskus_huonekaluja

kierratys_taulut

sovituskopit

Ihan loistavaa! Nimittäin se, että Kierrätyskeskuksessa voi nykyään paitsi tehdä löytöjä, käydä ideavarkaissa. Kiitos sisustuskaksikko Marjo Mainikille ja Lassi Heikkiselle, jotka ovat suunnitelleet sisustuksen Vantaan Porttipuiston uuteen Kierrätyskeskukseen. Ihanan valoisasta ja avarasta myymälästä voi bongata kekseliäitä vinkkejä tavaroiden uudelleen käyttöön ja tuunaamiseen. Koripino taipuu lampunvarjostimeksi, terassi-ja parvekelaatat saavat uutta ilmettä kuvoinnista ja istuin uudistuu kuteesta tehdyllä päällisellä. Vanha Lundian hyllykin muuntautuu näköjään mainiosti kukkatelineeksi, tai tilanjakajaksi. Hienoja tee itse ideoita ja vitsikkäitä oivalluksia, ai että mä tykkään! Kannattaa kulkea silmä tarkkana. Sisustuksellisia vinkkejä löytyy jopa seinän maalaamiseen ja taulujen sommitteluun. Kirppishaukka kiittää ja kumartaa ideoista ja inspiraatiosta!

Kierrätyskeskus Porttipuisto, Porttisuontie 7, 01200, Vantaa.

Lue myös:

kylässä Kierrätyskeskuksessa / Plan B collection

* * *

New Reuse Centre Porttipuisto in Vantaa gives inspiring ideas how to reuse and renew recycled items.