Osmo_color

osmo_color_puun_pintakasittely

osmo_color_

puunkasittely_tuotteet

puunkasittely

Pitkään kadoksissa ollut inspiraatio on back! Kiitos, PerPR-toimiston järkkäämään Open House ’18 lehdistöpäivän. Houkuttelevammalla tavalla ei olisi voinut esitellä sisustamisen, rakentamisen ja puutarha-alan uutuuksia. Taitava visualisti Anna Biström oli loihtinut Helsingin Kaapelitehtaan Puristamo-saliin niin herkulliset stailaukset, että kamera uhkasi mennä tukkoon kuvista. Koska nautin käsillä tekemisestä ja rakastan puuta, niin kaikkein isoimman inspiraation tarjosi Osmo Color. Tuli ihan pakottava tarve uudistaa leikkuulaudat, tai jokin puuesine. Tähän kohtaan on pakko huikata Osmo Colorin huipputuote Top Oil, öljyvaha, jolla saa aikaan ihanan samettisen mattapinnan. Olen käyttänyt sitä mm. vanhojen leikkuulautojen kohentamiseen ja sillä oli hyvä tehdä myös vintage teak tuolien viimeistely. Kuvan 2 väreistä innostuneena himottaisi kovasti kokeilla värillistä puuvahaa, vaikka pieneen korkki,-tai puuesineeseen. Haiskahtaa pahasti siltä, että hiihtolomalla on edessä kirpputorikeikka ja pienimuotoinen tuunausprojekti.

Lisää kuvia lehdistöpäivästä ja Annan taidokkaista stailauksista löydät instagramista cirkusjoanna.

Lue myös:

50centin leikkuulauta ja tekemisen ilo / second hand cutting board

* * *

Welcome back inspiration! Thank’s to Osmo Color and talented visualist Anna Biström who is behind this beautiful styling.