kukkakauppa_ihana_kukkanen

Suurpellon_kauppakeskus

kukkakauppa_Suurpelto

kukkakauppa_Suurpelto

kukkakauppa

kauppakeskus_Suurpelto_Espoo

kukkakauppa_Espoossa

Espoo_kukkakaupat

Ihana_Kukkanen_Espoo

Kun lähdin hakemaan ruoanlaitosta uupuvaa sipulia lähikaupasta, niin löysin samalla jotain kivaa. Söötin kukkakaupan, Ihanan Kukkasen, jolla on myymälä Kauniaisten lisäksi nykyisin myös Espoon Suurpellon Keskuksessa. Ihana kukkanen ei ole oikeastaan pelkkä kukkakauppa. Kukkien ja viherkasvien rinnalla on myynnissä vaikka mitä muuta kivaa. Mm. Merakin saippuapulloja, huonetuoksuja, kukkaruukkuja, lyhtyjä, peilejä ja tekstiilejä Tine K Home:lta ja House Doctor:ilta. Hauska uusi tuttavuus oli Teministeriet, johon kiinnitin huomion nyt, kun koitan sinnikkäästi luopua kahvista. Kauniisti pakattuja ja houkuttelevilta tuoksuvia teelaatuja löytyy teehifistelijälle joka lähtöön. Ehkäpä tässä olisi se tarpeeksi hyvä korvike kahville, täytyy ehdottomasti testata.

Tämä oli paras sipulinhakureissu ever. Nyt tiedän mistä voin noukkia paitsi sen perjantaipuskan, myös kivan pienen lahjan, tai tuliaisen. Niin, ja sen jo pitkään himoitsemani Kumiviikunan.

Ihana Kukkanen, Kynäkatu 6, Espoo.

 

Lue myös muut kasviaiheiset postaukset:

lifestyleputiikki Huone ett rum / lifestyle shop in Kirkkonummi

vihreä valtaa kodin / greener home

* * *

I was happy to found a pretty Ihana Kukkanen flower shop from our neighborhood. As you can see it’s not selling only flowers. From there you can find also some home decoration items and nice gifts.