Emmashop

museo_kauppa_Emma

museokauppa

museoshop_wee_gee

Espoon_Emma_Shop

Aika monta kertaa on tainnut tulla mainittua, että näyttelykeskus WeeGee on yksi lempparipaikkojani Espoossa, ja se on sitä edelleenkin. Jo pelkästään Aarno Ruusuvuoren suunnitelman rakennuksen karun kaunis arkkitehtuuri vetää puoleensa. Siellä on tietysti myös ihana Espoon modernin taiteen museo Emma, jonka näyttelyjä ei kannata missata. Aina yhtä upeasti toteutettuja visuaalisia elämyksiä. Tällä kertaa suuntasin ihan vain uteliaisuuttani Emma Shop museokauppaan, jonka vaihtuvaa valikoimaa on hauska käydä tutkimassa. Kuten kuvista näkyy, myynnissä on kaikkea kivaa designin ja taiteen ystävälle. MM. taide-ja designkirjallisuutta riittää hyllymetreittäin. Museoiden näyttelyihin liittyvät tuotteet ovat omasta mielestä kaikkein mielenkiintoisimpia. Samoin kuin varta vasten museokauppalle Dog Designin suunnittelemat Emma-tuoteperheen tuotteet, joita ei ole verkkokaupan lisäksi myynnissä missään muualla. Ihan uutena juttuna bongasin kaunista keramiikkaa (kuvat 2 & 5). Emma-shopin ja Arabian Taideosastoyhdistyksen aloittaman yhteistyön ansiosta valikoimaan onkin tullut eri taitelijoiden piensarjatuotantoa ja uniikkia keramiikkaa. Kiva ja tervetullut lisä museokaupan valikoimaan, peukku sille!

Emma Shop, Näyttelykeskus WeeGee 1.krs., Ahertajantie 5, Espoo.

 * * *
One of my favorite places is WeeGee centre in Espoo. There’s a lovely museum shop Emma for art and design lovers.