kuivakukkateline

teline_kuivakukille

diy_koruteline

monitoimiteline

Makuuhuoneen seinässä oli kutsuvasti pieni naula. Siitä se idea oikeastaan lähti. Laittaa kuivakukat seinälle ja valjastaa tekemäni tee itse koruteline kuivakukkatelineeksi. Messinkisillä klemmareilla kukat sai ripustettua siihen näppärästi ja melko huomaamattomasti. Kuivunut ruusu on kiva muisto tytölleni tärkeästä ajankohdasta, viimeisestä koulupäivästä ala-asteella. Pieni sisustuselementtti toi kivasti ilmettä makuuhuoneen tyhjälle päätyseinälle. Keksin sille jo muitakin sisustuksellisia käyttöideoita. Telineeseen voi ripustaa mm. kauniita postikortteja, valokuvia, tai vaikka sesongin mukaisia koristeita. Siihen voi kiinnittää oikeastaan mitä vain ikinä keksii, kunhan se on suhteellisen kevyttä. Siron ja yksinkertaisen monitoimitelineen tekemiseen tarvitaan vain messinkiputkea, sekä narua. Jos innostuit, niin katso kuvallinen ohje kursivoidun tekstilinkin takaa.

* * *

This is how my diy jewel holder turned into dried flower hanger.