tee_itse_letti_kranssi

DIY-kranssi

tee_itse_seina_kranssi

tee_itse_palmikkokranssi_puuvillakuteesta

Parhaat tee itse ideat syntyvät usein vahingossa, ja silloin kuin pitäisi tehdä jotain ihan muuta. Niin kävi tälläkin kertaa, kun joulukoristeita etsiessä silmäni osui askartelulaatikon pohjalla olevaan metallirenkaaseen ja kudekerään. Niistä syntyi nopeasti vuoden viimeinen DIY-idea, yksinkertainen tee se itse palmikkokranssi. Allergikon unelma, joka ei tuoksu, eikä varise. Pelkistettyä ja ajatonta kranssia voi hyvin pitää seinäkoristeena vaikka vuoden ympäri. Sitä on myös helppo varioida esim. kuivatuilla kasveilla eri vuodenaikoihin sopivaksi. Pieni havunoksa teki kranssista heti astetta jouluisemman. Jos innostuit, niin nappaa tästä helppo ohje talteen.

Tarvikkeet: metallirengas, puuvillakudetta, nahkalenkki, ruuvi ja sakset.

Leikkaa puuvillakuteesta kolme saman mittaista pätkää ja palmikoi kude metallirenkaan ympärille. Lopuksi pujottele lankojen päät siististi takapuolelle piiloon. Tee ripustuslenkki nahasta ja kiinnitä valmis kranssi seinään. Jos kude on kovin ohutta, tee letti moninkertaisena käyttämällä kuutta lankaa.

Ihanaa ja loikoisaa joulun aikaa!

* * *

I made an easy DIY- plait wreath. It’s my kind of simple and minimalistic Christmas decoration. It  can actually be on the wall all year around. Have a merry merry Christmas!