Buvi_shop

Buvi_lifestyle_myymala

Buvi_sisustusliike

Buvi_shop

buvi_shop_helsinki

Kiitos instagraminen ihmeellisen maailman, että löysin ihanan Buvi Storen. Sympaattinen pieni design-ja lifestyleliike sijaitsee Helsingissä Eerikinkadulla. Tunnelmallisesta myymälästä löytyy vaikka mitä kivaa, käsintehtyä ja yksilöllistä; sisustusesineitä, kodintekstiilejä, keramiikkaa, puisia leikkuulautoja, koruja ja kaunista paperitavaraa. Myynnissä on myös ilmakasveja ja valmiiksi ruukkuihin istutettuja sööttejä pieniä kasveja, ja vaikka mitä muuta. Liike on mitä parhain lahja-apaja. Täältä on helppo löytää sellaista pientä kivaa, jota voi viedä tuliaisina kyläreissulla, tai lahjaksi. Joten jos kaipaa vielä pukinkonttiin täytettä, niin kannattaa ehdottomasti käydä, tai vierailla Buvi Storen verkkokaupassa.

Buvi Store, Eerikinkatu 18, Helsinki.

* * *

This lovely little design and lifestyle shop Buvi is in Helsinki. There everything from home decoration items, ceramics, textiles, and jewel to beautiful paper ware. It’s the place where you can find perfect handmade gifts.