beurer_kirkasvalolamppu

tyopisteen_kirkasvalolamppu

kirkasvalolamppu_pöydälle

Tervetuloa takaisin energisyys ja valo! Päätin lopettaa pimeydestä ja väsymyksestä marmattamisen ja hankin vihdoin kaamoksen pelastajan, kirkasvalolampun. Ystäväni osasi huikata pienikokoisesta lampusta, joka ei vaadi paljoa tilaa. Noin tabletin kokoinen Beurerin kirkasvalolamppu mahtuu pienelle String System työpöydälle varsinkin nyt, kun löysin Ikeasta kätevät säilyttimet, joiden avulla sain pöydän puhtaaksi pikkusälästä. Vaihtoehtoisesti voin nostaa kirkasvalolampun vaikka vieressä olevan printterin päälle, sillä kokonsa (23,6 x 15,6cm) puolesta sitä on helppo siirtää paikasta toiseen. Mikä parasta, lampun säilyttäminenkään ei vaadi paljoa tilaa. Nyt paistattelen aamuisin tämän keinoauringon äärellä kahvikuppi kädessä ja odotan toiveikkaana tuloksia –  hyvästi väsymys, alakulo ja makeanhimo?!

* * *

I bought a small bright light on my worktable to survive through the dark winter season. I have high hopes – welcome back energetic feeling!