himmeli_keittiossa

pilli_himmeli

himmeli_pillista

Keittiöön ripustettu DIY-pillihimmeli on merkki siitä, että joululle on annettu pikkusormi. Koko kättä se ei tule viemään, sillä tänäkin vuonna on luvassa minimalistinen joulu, jossa vähemmän on enemmän. Yhdessä tytön kanssa pilleistä tehty himmeli ja kynttilät riittävät tunnelman luojiksi. Joulukuussa on joulukukan ja piparin tuoksun vuoro. Kaikki ajallaan. Itse tehtyjen lahjojen ja koristeiden näpertäminen kannattaa aloittaa ajoissa. Alla olevien linkkien takana on jouluisia tee itse ideoita, jotka voi vapaasti napata talteen. Mukana on mm.ikisuosikki, kuvallinen ohje paperisiin tähtiin, jotka voi laittaa kuusen koristeiksi, ikkunaan roikkumaan, tai paketin kylkeen. Antoisia askarteluhetkiä!

 

tee itse paperitähdet / DIY-christmas stars

tee itse joulukortit / DIY-christmas cards

tuunattu heijastin / reflector makeover

* * *

Hanging DIY-christmas ornament and candles are enough to give a hint of christmas spirit.