R14_viiniravintola

R14_restaurant_in_Tallinn

R14_ravintola_Rootermannissa

R14_Tallinna

ravintola_Tallinnassa

viiniravintola_Tallinna

F-Hoone Telliskiven alueella Tallinnassa on tullut testattua jo niin moneen kertaan, että oli jo aika kokeilla jotain muuta. Elokuussa avattu Ravintola R14 Rotermannissa oli positiivinen yllätys, niin tunnelman, kuin ruoan puolesta. Vanhaan generaattorihuoneeseen rakennettu ravintola on karun kaunis. Erilaiset pinnat ja materiaalit tuovat tilaan mielenkiintoa. Isot ikkunat, ne ovat sanalla sanoen h u i k e a t. Vaikka sisustus on pelkistetty, niin tunnelma on silti kodikas. Puu tuo tilaan lämpöä ja eripariset tuolit sopivasti rentoutta. Ravintolassa ei ole panostettu vain ruokaan. R14 on itse asiassa viiniravintola ja samalla myös viinikauppa, josta voi ostaa viinejä myös mukaan. Valikoimassa on hulppeat 300 eri viiniä ja laseittain tarjolla jopa 27 vaihtoehtoa. Välimerelliseltä ruokalistalta löytyi houkutteleva vaihtoehto myös kasvissyöjälle. Annos oli paitsi melkein liian kaunis syötäväksi, myös riittävän iso. Siitä pisteet. Maukas ruoka katosi lautaselta nälkäiseen suuhun niin sukkelaan, etten valitettavasti ehtinyt kameraa kaivaa. Silmä ja vatsa kiittivät kokemuksesta. Tänne on pakko palata uudelleen.

R14 viiniravintola, Rotermanni 14, Tallinna.

Katso myös:

Tallinnan sisustuskaupat TOP3 / TOP3 shops in Estonia

* * *

This rough and beautiful restaurant is R14 vine restaurant in Tallinn Estonia. Even though the interior is simple and minimalistic, it is cosy. Thanks to all the wooden details. I enjoyed both, the atmosphere and the food. I highly recommend to visit!