vaateteline

vaijeri_vaaterenkina

vaateteline

Makuuhuoneessa vaaterengin virkaa toimittaa seinään viritetty Ikean verhovaijeri. Sen ansiosta tuoleilla ei loju enää ihan niin isoja vaatekasoja. Vaijeriin saa ripustettua seuraavan päivän vaatteet. Myös asusteet, kuten huivit ja laukut, sekä korut saa siihen roikkumaan s-koukkujen ja klipsien avulla. Pakko myöntää, että kaaoksen saa toki vaijerillekin aikaiseksi. Monesti se notkuu viikon aikana kertyneistä vaatteista ja lempipaitoja tulee roikotettua siinä jokseenkin pysyvästi. Joka tapauksessa se on tuolia parempi vaateteline. Henkareilla roikkuvina vaatteet ei ole ainakaan vaarassa ryttääntyä samalla tavalla, kuin tuolinkarmilla. Makuuhuoneeseen ei olisi mahtunutkaan jaloilla seisovaa, tai katosta riippuvaa vaatetelinettä. Tämä ratkaisu ei vaadi paljoa tilaa. Lomittain vaijerilla riippuvat vaatteet tulevat vain n.8cm ulos seinäpinnasta. Ehdottomasti yksi kotini toimivimpia, halvimpia ja helpoimpia ideoita.

* * *

Happy about this easy, cheap and functional solution for hanging clothes.