pellava_pussilakanat

pellava_pussilakana

Kainby1925_linen

kivipesty_pellava

kivipesty_pellava

Kainby1925

Ihmeiden aika ei ole ohi, vihdoin minullakin on pellavaiset pussilakanat! Viimeisen viikon uni on tullut taivaallisten pellavalakanoiden alla. Se on karistanut viimeinkin käsitykseni pellavan karkeudesta. Mielleyhtymä on ollut tiukassa ja lämpeneminen materiaalille on tapahtunut toooosi hitaasti. Kivipesty pellava on näköjään ihan toinen tarina, sillä Käinby1925 Heaven Linen pussilakanat on jo valmiiksi ihanan pehmeät. Ne on valmistettu laadukkaasta, paksusta ja kivan eläväpintaisesta pellavasta. Suorastaan jumalaiset. Niiden alla ei tule kuuma edes villasukat jalassa, muttei tarvitse kärsiä kylmyydestäkään. Valitsin rohkeasti hiilen mustat vuodevaatteet, vaikka pelkäsin ensin niiden tummuutta. Ne sopivat kuitenkin hyvin syksyyn ja muuten vaalea makuuhuone saa niistä kivasti potkua. Vaihteeksi aion nauttia vähän renommasta lookista, enkä aio pedata edes puolipäiväpeittoa. Jo kaunis käsinpainettu paketti sai huokailemaan ihastuksesta ja enteili hyvää. En joutunut pettymään sen sisältöön. Ennakkoluuloisesta myöhäisherännäisestä taisi tulla kertaheitolla pellavafani.

Näitä pellavaisia ihanuuksia saa Vantaan Keimolassa sijaitsevan pienen perheyrityksen Käinby1925 verkkokaupasta, jossa on vaarana ihastua myös uniikkeihin käsintehtyihin puuhuonekaluihin.

* * *

Finally I have perfect linen duvet covers! Stone washed, soft and thick quality bedlinen are from Finnish family company Käinby1925.