tyopoyta_pikkuesineiden_sailytys

kompakti_tyopiste

valaisin_klipsilla

Makuuhuoneen nurkassa on pieni ja kompakti String System työpiste. Se toimii muuten mainiosti, mutta työtasolla on ollut liian vähän tilaa työskennellä. Hyllyyn kiinnitettävä lamppu on ollut hyvä ratkaisu, mutta kynäpurkki, laskin ym. pikkusälä on vienyt edelleen tilaa pöydällä. Niitä on ollut myös hankalaa kurkotella läppärin näytön takaa. Viimeisimmältä Ikean reissulta löysin kätevät säilyttimet, jonka avulla sain työtason vihdoin putsattua tyhjäksi. Sivupaneeliin kiinnitetty hylly ja purkki ovat Skådis-säilytystauluun kuuluvia ja erikseen ostettavia lisäosia, samoin kuin korttia kannatteleva klipsi. Hyllyyn jouduin virittelemään viivoittimen kiilaksi, jotta se pysyy kunnolla paikoillaan. Se ei haittaa, sillä nyt tavarat on paljon paremmin käden ulottuvuvilla ja pöydällä on enemmän tilaa työskennellä. Pieni, mutta sitäkin merkittävämpi muutos teki työpisteestä selvästi toimivamman.

* * *

String System work desk in the bedroom is compact. It works well, but there is not too much space on the table. I found a perfect solution from Ikea for the pens and other small stuff. The shelf and a small container belongs to Skådis series.