keittio_kierratyskeskus_loydot

savikulho_punoksella

messinki_pullonavaaja

Spaghettia tulee keitettyä yleensä liikaa ja pullonavaaja on aina hukassa. Nämä kaksi arjen ongelmaa tuli selätettyä, kun löysin pienet apurit keittiöön Kierrätyskeskuksesta. Enää ei tarvitse arpoa keitettävän spaghetin määrää. Puinen spaghettimitta on kaunis ja toimii ihan oikeasti. Messinkinen pullonavaaja hurmasi muodollaan. Laitoin siihen nahkanauhan ja ripustin keittiön seinäkoukkuun aitiopaikalle spaghettimitan kaveriksi. Jospa se löytyisi siitä paremmin, kuin laatikon uumenista. Bonuksena löysin vielä vastustamattoman kauniin saviastian, jossa on upea punos. Ihanasta kulhosta tuli uusi sokerikko. Pienempi ruskea korvallinen astia on sekin aiempi kirppislöytö, samoin kuin pyöreä punottu pannunalunen. Onnellinen taas kerran näistä pienistä, mutta tarpeellisista keittiön second hand löydöistä, jotka tyttöni stailasi hienosti Taksvärkkipäivänä kuvia varten.

 

Katso myös ohje puisten seinäkoukkujen tekemiseen ja aiemmat second hand aiheiset postaukset:

tee itse seinänupit

kirppikseltä keittiöön / second hand findings

uutta trendiväriä kirpputorilta / some brown from flea market

* * *

Reuse Centre is my favorite place to make findings. This time I found a fish shaped bottle opener made of brass and a wooden spaghetti measure. Both just what I needed in the kitchen. Pottery with a beautiful weaving was a real bonus. It’s perfect as a sugar container. So happy about these useful findings.