syksy_makuuhuoneessa

Anno_tyyny

syksy_makuuhuoneessa

Vuoden odotetuin sisustustapahtuma Habitare-messut on koluttu onnellisesti läpi. Mukaan lähti roimasti sisustusinspiraatiota ja mieleen jäi harvinaisen monta hienoa messuosastoa. Messuilta tarttui matkaan myös pieni tuliainen, Annon tummanharmaa tyyny, jossa on kaunis struktuuripinta. Se sopii hyvin kaveriksi Saanan ja Ollin Myrskyn jälkeen tyynylle ja muodostaa Ikean sinapinkeltaisen tyynyn kanssa kivan syksyisen väriparin. Kaivoin vielä kaappien kätköistä esille tummanharmaan huovan. Makuuhuoneen pieni muutos ja syysilme syntyi pelkillä tekstiileillä. Sama vanha, helppo ja nopea keino näyttää toimivan aina.

Katso myös:

syksyinen keittiö / autumn vibes in the kitchen

PS. Annon verkkokauppa on muuten nyt auki.

* * *

Autumn look in our bedroom.