Anno_kokoelma_2017

Anno_mallisto_syksy_2017

Anno_tekstiileja

Anno_2017

Anno_matto

Tervetuloa takaisin Anno! Anttilasta ja Kodin1 tuttu tuotemerkki Anno tekee paluun. Se on ehdottomasti syksyn paras sisustusuutinen. Susanna Vento on suunnitellut tuotemerkille pienen Myrtillus-kokoelman, jossa on luonnonläheisiä materiaaleja ja vaikutteita suomalaisesta käsityöhistoriasta. Pestyä pellavaa, pehmeää samettia, sekä villaa. Tässä pieni sneak peak siitä mitä ihanaa on luvassa. Ei voi olla tykkäämättä! Uusi mallisto esitellään Habitaressa 13.9.2017.  Samaan aikaan aukeaa verkkokauppa ja julkistetaan myös tieto jälleenmyyjistä. Sitä iloisena ja malttamattomana odottaen.

* * *

Welcome back Anno! Little sneak peak what new Anno collection will look like. Linen, wool and soft velvet. The whole collection will be launched in Habitare fair 13.9.2017.