krysanteemi

syys_keittio

syyskukka

Kynttilät ja lampaantaljat on kaivettu kaapeista. Ne kuuluvat keittiön syksyyn yhtä varmasti, kuin villasukat jalkaan. Vilpakat ja pimenevät aamut eivät tunnu ihan niin pahoilta, kun aamupalan nauttii kynttilänvalossa ja pyllyn alla on lämmikettä. Yleensä keittiön pöytää koristaa tähän aikaan vuodesta pihlajanoksa, mutta nyt löysin sille vahvan kilpailijan. Syksyisen keltainen krysanteemi on jo yksittäisenä leikkokukkana näyttävä ja se kestää hyvänä kauan. Kuvan kukka porskuttaa iloisesti jo toista viikkoa. Ja mikä parasta, keittiön pieni piristäjä ei kevennä kukkaroakaan liikaa.

Lue myös muut keittiöaiheiset postaukset:

esteetikon virhehankinta / from coffee pot to a flower vase

puiset tuliaiset Tallinnasta / souvenirs from Estonia

uutta trendiväriä kirpputorilta / some brown from flea market

* * *

Autumn vibes in our kitchen.