sisustusliike_espoo

sisustusmyymala_espoo

sisustus-ja lifestyle_myymala

sisustusliike_Espoo_Mankkaa

sisustuspuoti_Espoossa

Loft_sisustuskeskittyma

monday_to_sunday_home_

Espoon tunnelmallisin sisustus- ja lifestyleliike Monday to Sunday Home on muuttanut isompiin tiloihin Mankkaalle. Uusi myymälä on ihanan avara, raikas ja lämminhenkinen. Esillepanot on niin herkullisia ja houkuttelevia, että tekee mieli hypistellä kaikkea. Huonekalujen, valaisimien, tekstiilien, astioiden ja piensisustusesineiden lisäksi myynnissä on pieni siivu naisten vaatteita. Saman katon alta löytyy myös Country White ja jo aiemmin ovensa avannut ihana Gardenliving viherstudio. Loft Espoo on todella kiva ja tervetullut sisustuskeskittymä. Espoolaisena iloitsen ja suosittelen käymään!

Monday to Sunday Home, Sinimäentie 6, Espoo.

* * *

Monday to Sunday Home lifestyle shop has now new bigger space in Espoo Mankkaa.