olohuoneen_vihernurkka

Kupittaan_Savi_vihreä_kannu

vihernurkka

Kekkila_taimihylly

Arabian_maljakko

Olohuoneen vihernurkkaan on ilmestynyt tosi mieleisiä uusia juttuja. Taas yksi uusi viherkasvi lisää elossa pidettäväksi, mutta myös kaunista vihreää keramiikkaa. Kupittaan Saven muodokas vanha kannu ja sievä pikkuruukku löytyivät lapsuudenkodistani. Rakastan keramiikkaa, joten ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, kun tarjoutui mahdollisuus kotiuttaa ne. Ihan liian kauniita piilossa pidettäviksi. Hauska kuutiomainen Arabian maljakko on sekin peräisin lapsuudenkodistani. Sieltä kantautuneilla esineillä on ihan oma merkityksensä ja tunnearvo. Pelkistetyn puisen seinähyllyn löysin design shop Kantista, joka sijaitsee Fiskarsissa. Pienillä asioilla olohuoneen nurkkaan tuli ripaus väriä ja uutta ilmettä. Ja mikä parasta, samalla myös pieni pala lapsuudenkotia.

 

Katso myös:

keramiikkarakkautta / Seenat Ceramics

* * *

Green carafe, small pot and geometric vase are from my childhood home. Love them!