kirpputoriloytoja

kori_kirpputorilta

olohuone_kirpputorilta

Kesä on hyvää aikaa kierrellä kirppiksiä ja tehdä löytöjä. Ilmassa on ollut selvästi korihulluutta, sillä kesän parhaat kirppislöydöt on kaikki jonkun sortin punottuja koreja. Kaksi kauniisti kuvioitua lautasta päätyi koristeeksi String hyllyyn, josta on näköjään kovaa vauhtia tulossa varsinainen kirppisalttari. Kirjatukina olevat puiset linnut ja terrakotan värinen pullo ovat aiempia second hand löytöjä. Kaikkein paras löytö tällä kertaa oli iso kori, jossa on kantohihna ja hienot nahkaiset yksityiskohdat. Se sopii hyvin pylvästyrakille suojaruukuksi. Viimeisessä kuvassa näkyvä teak-tuoli on ehkä kuitenkin paras second hand löytöni ikinä. Tai tuoleja on itse asiassa kaksi. Jos kiinnostuit siitä, miten teak-tuolien viimeistely ja teak-tuolien verhoilu on tapahtunut, niin klikkaa linkkien taakse.

Muita kirppisaiheisia postauksia:

Kevään paras kirppislöytö / second hand bird figures

Kirppikseltä keittiöön / second hand findings

Tanskalaiset vintage löydöt / Danish vintage candle holders

Uutta trendiväriä kirpputorilta /some brown from flea market

* * *

The best findings from flea market in this summer is basket for my big cactus and two beautiful woven plates.