sisustuskauppa_Olkkari

Kruununhaka_sisustusliike

Olkkari

sisustusmyymala_kruununhaassa

Olkkari_Kruununhaka

sisustuskauppa_Helsinki

Kruununhaassa sijaitseva Olkkari on Helsingin kivoimpia ja inspiroivimpia sisustuskauppoja. Se on hauskalla tavalla sisustusliikkeen ja kirpparin sekoitus. Uusien sisustustavaroiden lomassa on second hand esineitä ja vanhoja uudelleen maalattuja huonekaluja. Pöydät notkuvat tavaraa ja tunnelma vanhan talon kivijalassa on kotoisa. Tykkään siitä, että tänne tullessa ei koskaan voi tietää mitä löytää. Saa tonkia ja kokea sitä löytämisen riemua. Täällä kannattaa todella tutkia se viimeisinkin nurkka. Samoista tiloista löytyy myös lasten vaatteiden second hand shop Kruunukirppu, joka sekin kannattaa kahlata läpi.

Olkkari, Mariankatu 12, Helsinki.

 

Muita ihania sisustuskauppoja:

Ihana Kauniste shop // Kauniste shop Helsinki

Design shop Kantti

sisustajan unelma Hämeessä – Tiirinkosken Tehdas // Tiirinkoski Factory

sisustuskauppa Tapanila // Interior shop in Tapanila

* * *

Olkkari in Kruununhaka is one of the most inspiring interior shop in Helsinki. It’s a nice combination of new and second hand items.