Kauniste_kauppa

Kauniste_keittiopyyhkeet

Kauniste_sisustusliike

Kauniste_kassi

kasvihotelli

Päiväni turistina Helsingissä. Siihen kuuluu haahuilu, siellä missä turistitkin liikuu. Neulamuikut kauppatorilla, jäätelö Helsingin tuomiokirkon portailla ja pyörimistä torikortteleiden pienillä kujilla. Senaatintorin laidalla on Kaunisteen myymälä, kaunis kuin karamelli. Ihanan valoisa ja raikas, ja vitsi miten upea lattia! Siihen päälle vielä himellyttävän kauniit tekstiilit. Liikkeen yhteydessä on maksuton kasvihotelli, jonne voi viedä kukat hoitoon esim.lomamatkan ajaksi. Ihan loistava idea. Saisikohan kaupan tytöt elvytettyä puolikuolleen käpypalmun mökkireissun aikana? Aika houkuttava ajatus. Kovasti sain pinnistellä, että pystyin lähtemään liikkeestä tyhjin käsin. Teki tiukkaa jättää varsinkin nuo supersöpöt Toscanilaiset punasaviruukut hyllyyn.

Kauniste Shop, Aleksanterinkatu 28, Torikorttelit, Helsinki.

Pari muuta kivaa vinkkiä noilla nurkilla.

Upeita tekstiilejä: Lapuan Kankurit, Katariinankatu 2, Torikorttelit, Helsinki.

Customoitu makunautinto: Magnum Pleasure Store, Unioninkatu 25, Torikorttelit, Helsinki.

* * *

Place to go while visiting in Helsinki Finland – bright and beautiful Kauniste shop in the ”Tori Quarters” in the historic center of Helsinki. Kauniste is the Finnish brand for Scandinavian design textiles and interior products.