sisustusliike_Kantti

keramiikkaa

Kantti_sisustusliike_

Kantti_sisustuspuoti

Kantti_Fiskars

Kantti_sisustusmyymala_Fiskars

vaneri_korut

interior_shop_Fiskars

Fiskars on kesän must! Kun sinne menee, niin ei kannata sivuttaa tätä ihanuutta nimeltä design shop Kantti. Pieni puoti on kaunis ja sen valikoima nappaa täydellisesti omaan makuun. Myynnissä on mm. sisustustuotteita, tekstiilejä, keittiövälineitä, asusteita, paperitavaraa, leluja, valaisimia ja huonekaluja. Ja vaikka mitä muuta. Löysin paljon kivoja juttuja, joihin en ole muualla törmännyt. Mieleen jäi ranskalaisen Dana Estelinen suloiset käsintehdyt keramiikkalinnut (kuva4). Ruotsalaisen Wästbergin lamput ja  My Landscapen vanerikorut oli nekin piristäviä uusia tuttavuuksia. Valikoimassa oli myös tutut kotimaiset merkit, kuten mm.Verso Design ja Mayn. Kantista voi löytää oikeastaan mitä tahansa, ja sehän on parasta.

Kantti, Fiskarsintie 358, Fiskars.

* * *

These pictures are from Kantti, lovely design and lifestyle shop in Fiskars Village.