Tiirinkoski_Tehdas_tiirio

sisustuskauppa_Hameessa

Tiirinkoski_Tehdas

Tiirinkosken_Tehdas_Hameenlinna

Tiitinkosken_Tehdas_sisustus

tiirinkosken_tehdas

Tiirinkoski_tehdas_kahvio

Meidän mökkireissujen pakollinen pysähdyspaikka on Tiirinkosken Tehdas. Pieni mutka matkassa, mutta on sen väärti. Vanhaan navettaan rakennetun sisustus-ja lifestylemyymälän miljöö on viihtyisä. Ulkona laiduntaa komeaa ylämaankarjaa ja lampaita, joita on hauska ihmetellä. Itse myymälä on pelkkää silmäruokaa aina puisista kattoparuista lähtien, myynnissä olevista sisustustavaroista puhumattakaan. Kuten kuvat kertoo, vaatii aikamoista itsekuria lähteä täältä tyhjin käsin. Kahvitauko tuuppaa aina venähtämään aiottua pidemmäksi, mutta se ei haittaa, koska kauniissa maalaismaisemassa kupillinen maistuu niin paljon paremmalta. Ja jos lapsilta kysytään, parasta paikassa on tietysti vohvelit.

Tiirinkosken Tehdas, Haantie 5, Hämeenlinna.

Verkkokauppa, Tiirinkosken Tehdas

 

Muita menovinkkejä sisustajalle:

uusi viherparatiisi Espoossa – Gardenliving viherstudio

Monday to Sunday Home – sisustusliike Espoossa

visiitillä Kettukarkki shopissa

sisustuskauppa Tapanila 

* * *

Interior-lifestyle shop and cafe Tiirinkosken Tehdas is a must on our way to summer cottage. Look at the pictures and you know why.