GardenLiving_Viherstudio

Garden_Living_Espoo

Garden_Living_Viherstudio

GardenLiving_kukkakauppa_Espoo

kukkakauppa_Espoo

Kukkakauppa_Espoossa

No nyt ei enää tarvii miettiä mistä perjantaikimpun noutaa. Omille kotikonnuille Espoon Mankkaalle aukesi  GardenLiving Viherstudio, joka on ensimmäinen puutarha-alan lifestylemyymälä. Suorastaan pelottavan ihana kukkakauppa ja oikea leikkokukkataivas. Kauniit esillepanot on inspiroivia ja houkuttelee tuplamaan viherkasvien määrän, ja uusimaan kukkaruukut. Myymälän jatkeena on ulkoalue, josta saa myös piha-ja terassikukat. Ehkä kaunein kukkakauppa ikinä. Suosittelen käymään!

GardenLiving Viherstudio, Sinimäentie 6, Espoo.

* * *

This weekend 5.5.-7.5.2017 is a grand opening for GardenLiving Green studio in Espoo. It’s a real green paradise worth visiting!