puulinnut_kirpputorilta

puiset_linnut

puiset_linnut

Puinen lintu. Serviettiteline, tai mikä ikinä. Aivan liian ihana jättää lojumaan Kierrätyskeskuksen hyllylle. Varsinkin, kun pohjassa lukee Bolodin Siilinjärvi Finland, josta voi päätellä, että kyse on suomalaisesta käsityöstä. Hassu ja aika uskomaton sattuma, mutta löysin linnulle parin Fidasta samalla kirpputorikierroksella. Yhdessä ne on paitsi kauniit hyllynlämmittäjät, myös näppärät kirjatuet. Lintupariskunta on ehdottomasti tähän mennessä kevään paras kirppislöytö, johon kannatti sortua. Ne mitä löysin aiemmin kirppikseltä keittiöön, jäävät nippanappa kakkoseksi. Tuskin maltan odottaa kesää ja maakuntakirppiksiä. Lisää näitä hyviä löytöjä kiitos!

* * *

Thank you Fida and Reuse Center for these wooden bird figures. They are beautiful and suitable as bookend.