marmoroidut_paasiaismunat

minimaalinen_paasiainen

virpomisoksa

Minimalistinen pääsiäinen. Sillä mennään tänä (kin) vuonna. Napsin takapihalta muutaman viinimarjapensaan oksan maljakkoon. Jo parissa päivässä lehdet on alkaneet vihertää  ja oksista lähtee ihana tuoksu. Hyvä ja allergiaystävällinen vaihtoehto pajunkissoille. Niinkuin on muuten mustikanvarpuihin tehdyt virpomisvitsatkin. Marmoroidut pääsiäismunat tein vuosi sitten. Värjäämiseen käytin marmorointivärejä. Saman homman voi toteuttaa kynsilakallakin. Helppoa ja kivaa puuhaa. Niitä ehtii vielä hyvin tehdä. Jos innostuit, niin ohje löytyy klikkaamalla linkkiä tee itse marmorimunat. Muutamat suklaamunat vielä piiloon etsintäleikkiä varten ja pääsiäisvalmistelut on aika lailla siinä.

* * *

Less is more even on Easter. Few branch and diy-marble eggs is enough.