Netta_Tiitinen_taideteos

Gumbostrand_galleria

Netta_Tiitinen_maalaus

Gumbostrand_Taidekeskus

Gumbostrand_design_myymala

Gumbostrand_konst_o_form

Gumbostrand_Konst_&_form

Gumbostrand_taidekeskus_sipoossa

On paikkoja, joihin on pakko palata aina aika ajoin. Taidekeskus Gumbostrand Konst & Form Sipoossa on sellainen paikka. Sinne on hyvä suunnata, kun kaipaa päivän miniloman, tai pienen irtioton. Jo mutkitteleva reitti pienen kylän läpi on pieni elämys. Hartwallin vanhaan tehdaskiinteistöön on rakennettu kiva kokonaisuus. Saman katon alla on taidegalleria, design-myymälä ja bistro. Tällä hetkellä galleriassa on meneillään hienosti toteutettu Netta Tiitisen 10-vuotisnäyttely. Design-myymälän valikoima on kiinnostava. Myynnissä on huolella valittuja tuotteita, joihin ei välttämättä muualla törmää. Mm. kotimaista lasia, keramiikkaa ja tekstiilejä. Lounaalla testasin Bistron kalakeiton ja koko katilallinen teki kauppansa. Voin suositella, samoin kuin viikonlopun brunssia. Se ei ole pettänyt vielä kertaakaan neljän vuoden aikana. Päivä taiteen ja kauniiden asioiden parissa, levollisessa tunnelmassa toimii aina. Palasin taas tältäkin reissulta fengshuit kohdillaan ja hymyssä suin.

Gumbostrand Konst & Form, Vainuddintie 72-28, 01150 Söderkulla

* * *

Gumbostrand Konst & Form in Sipoo is a great place for a day trip. You can enjoy art gallery, design shop and café-restaurant at the same time.