muutos_makuuhuoneessa

Minttu_Somervuori_palmikko_kangas

makuuhuone_ennen_ja_jalkeen

Makuuhuone ennen ja nyt / before and after.

puolikas_paivapeitto

palmikko_kuviollinen_kangas

Makuuhuoneen muutos alkoi nurkassa nojailevasta kangasrullasta. Kesti todella kauan, ennen kuin osasin päättää mihin käyttäisin Minttu Somervuoren suunnitteleman ihanan Palmikko-kankaan. Verhoja meillä ei ole, eikä ruokapöytää, johon pöytäliina sopisi. Vaihtoehdoksi jäi päiväpeitto. Kangas riitti hyvin yhden hengen sängyn peittoon. Tuplasänkyyn se on vajaamittainen, mutta  toimii  hyvin puolikkaana päiväpeittona. Ei haittaa vaikka lakanat näkyy osittain. Peittoon laitettiin vanu ja napakka kangas toiselle puolelle. Näin kaunis palmikkokuvio pysyy sileänä ja pääsee hienosti oikeuksiinsa. Kangasta jäi vielä pieneen tyynyynkin. Makuuhuoneen ilme muuttui aika lailla, kun värikäs päiväpeitto vaihtui musta-valkoiseksi, Kekkilän taimihylly siirtyi olohuoneen kaktusfarmille ja Artekin jakkarasta tuli vaihteeksi yöpöytä. Pieniä muutoksia, mutta iso vaikutus. Se on ihan parasta!

Näköjään matka kohti  pelkistetympää makuuhuonetta vain jatkuu.

Aiemman muutoksen makuuhuoneessa näet täällä: Makuuhuoneen minimalistisempi ilme

* * *

Small but visible changes in our bedroom makes me happy.  I love the new black and white colored bed cover. Beautiful pattern is designed by Finnish designer Minttu Somervuori.