Bodum_lasikannu

Bodum_kahvikannu_lasia

lasikannu_korkkikaulus

Nyt on pakko tunnustaa. Tuli mentyä talla pohjassa pöpelikköön, kun hankin uuden kahvintekovälineen puhtaasti estetiikka edellä. Halusin päästä eroon rumasta kahvinkeittimestä, joten toin Kööpenhaminasta tuliaisina ihanan Bodumin kahvikannun. Kaunis muoto, hieno korkkinen kaulus ja nahkanauha. Kaikki mihin pöhkö esteetikko voi langeta. Mutta hyvää kahvia kannulla ei saa sitten millään. Kauheaa kuraa. Tai ehkä oma kärsivällisyys ei vain riittänyt harjoitella tarpeeksi. Lasikannuun kuuluu siis suodatinsiivilä, jonka läpi vesi valutetaan h i t a a s t i  kannuun. Ilmeisesti juuri tässä kohtaa kompastuin. No, onneksi keksin kahvikannulle muutakin käyttöä. Tulppanit istuu siihen hyvin ja käyhän se vesikannustakin. Siihen saakka, kunnes löytyy taas malttia opetella kahvin keittämistä uudelleen.

* * *

I love every day aesthetics. Sometimes even too much. I bought this beautiful coffee maker from Bodum, to get rid of my ugly coffee machine. Pretty fast my new coffee pot became a flower vase. Why? Because the coffee was just terrible. What did I learn from this…