sisustusliike_Tapanila

Laatikkokauppa_Tapanila

Laatikkokauppa_Tapanilassa

Kangasjohto_lamppu

sisustuskauppa_tapanila_lamput

Sisustusliike_Tapanilassa

Tapanila_shop_in_shop

Tapanilassa, vanhan talon alakerrassa on shop-in-shop Sisustuskauppa Tapanila. Piipahdin kurkkaamassa miltä siellä näyttää. No hyvältä! Myynnissä on vaikka mitä kivaa. Mm. Laatikkokauppa, joka myy erikokoisia-ja värisiä laatikoita joka lähtöön. Puiset laatikot on Hausjärvellä käsintehtyjä. Valikoimassa on myös penkkejä ja jakkaroita. Liikkeen takanurkka on pyhitetty valaisimille, tai oikeastaan niiden osille. Omannäköisen lampun saa räätälöityä Kangasjohdon valikoimaan kuuluvista osista valitsemalla mieleisen kangaskaapelin, kannan ja varjostimen. Huippuhyvä idea! Myynnissä on Villamyllyn käsinkudottuja mattoja ja huopia, ja jumalaisen muhkeita Harmasin lampaantaljoja. Vanhat huonekalut on Gamla Sisustuksen. Kiva kokoonpano kotimaisia yrittäjiä, hauskoja ideoita ja hyvä käsillä tekemisen meininki, tykkäsin!

Sisustuskauppa Tapanila, Päivöläntie 15, Helsinki

* * *

There is a nice interior shop-in-shop in Tapanila Helsinki.