kasvitieteellinen_puutarha

kasvitieteellinen_puutarha_helsingissa

palmu

kasvitieteellinen_puutarha_Helsinki

kasvihuone

trooppinen_kasvihuone_Kaisaniemi

palmusali_

kasvitieteellinen_puutarha_Kaisaniemessa

Kevään ja vihreän kaipuu on jo kova. Päivä Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa palmujen alla toi siihen hetkellistä helpotusta. Kun aurinko porotti lasikaton läpi ja kosteus löi hien pintaan, niin ulkopuolella oleva pakkanen ja lumi unohtui toviksi tyystin. Oli helppo kuvitella olevansa jossain ihan muualla. Ihana miniloma auringossa ja vehreyden keskellä. Tällä jaksaa hetken. Toinen yhtä ihana paikka on Helsingin Talvipuutarha. Suosittelen lämpimästi myös viherterapiaa Talvipuutarhassa. Se toimii!

* * *

I miss Spring and green nature. On Winter holiday I visited  Kaisaniemi Botanic Garden to get some green theraphy. Enjoy the pictures!