Monday_to_Sunday_Home_sisustusliike

Monday_to Sunday_sisustusmyymala

sisustusliike_Espoossa

sisustusliike_Kivenlahti

sisustusliike_Espoo_KIvenlahti

Monday_to_Sunday_Home_keramiikkaa

Monday_to_Sunday_Home_lifestyle_myymala

Inspiraatiota ja tunnelmaa olkaapa hyvät!

Espoon Kivenlahdessa on söötti pieni sisustusliike, Monday to Sunday Home. Putiikkia pyörittää Päivi Lemström, joka on loihtinut tilaan ihanan harmonisen tunnelman ja herkulliset esillepanot. Myynnissä on sisustustavaraa, keittiötarvikkeita ja pienhuonekaluja. Hienoja paperisia valaisimia ja rouheita puujakkaroita ihailen joka kerta. Nyt tykästyin isoihin kannellisiin säilytyskoreihin, jotka Päivi on tuonut Indonesiasta. Kauniit keraamiset käsintehdyt astiat on Monday to Sunday Homen omaa tuotantoa. Täältä löytää siis ihan uniikkejakin juttuja. Valikoimassa on myös naisten vaatteita ja asusteita. Lämminhenkinen ja visuaalisesti inspiroiva liike, käykää ihmeessä katsastamassa!

Monday to Sunday Home, Kivenlahdentie 7, Espoo.

* * *

Monday to Sunday Home is a lovely interior and lifestyle shop in Espoo.