kaktusryhma

kaktusrykelma

Kaktuksia, kaktuksia, lisää kaktuksia kiitos! Totaalisen hurahduksen seurauksena olohuoneen nurkkaan on syntynyt kaktusfarmi. Tämän vihernurkan tilalle. Ensimmäiset kaktukset hankin seinällä olevaan amppeleihin. Kun sain ne pysymään elossa, niin uskalsin hankkia pari kaverusta lisää. Lopuksi rohkenin investoida isoonkin kaktukseen, tai pylvästyrakkiin, joka on oikeasti mehikasvi. Mustien mattapintaisten kukkaruukkujen etsiminen meinasi kääntyä epätoivon puolelle, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Halusin koota kaikki piikikkäät yhteen paikkaan, mikä aiheutti kotona pienen kalustekarusellin. Kekkilän taimihylly siirtyi makuuhuoneesta olohuoneeseen ja kukka-alustana ollut Artekin jakkara seilaa iloisesti paikasta toiseen, samoin kuin peikonlehti. Varsin tyypillinen ketjureaktio tässä taloudessa. Saa nähdä mihin alkanut karuselli vielä johtaa.

* * *

First there were two small cactus on the wall. Then I bought one more, one more and one more. Finally I had a courage to buy even bigger one. This is true cactus love.