kirpputoriloydöt_keittioon

rottinkinen_pannunalunen

pannunalunen

keittion_kirpputoriloydot

teepannu

Viime aikoina on tullut kierreltyä ahkeraan Kierrätyskeskuksissa ja Fidoissa. Eikä turhaan. Vastaan on tullut harvinaisen paljon kaikkea kivaa. On pitänyt oikein jarrutella. Yleensä reissuilta löytyy jotain ihan muuta, mitä on alun perin etsimässä. Tällä kertaa löysin tee itse ideoita varten etsimäni asiat ja bonuksena pari pientä juttua keittiöön. Vaikka koitan kovasti välttää turhan tavaran keräilyä, niin en voinut vastustaa sööttiä punottua pannunalusta. Ja kyllähän se näyttää kivalta valurautaisen teepannun alla. Keraaminen pullo lähti mukaan värinsä takia. Samaa terrakotan väriä löytyy olohuoneen kelimtyynyistä, joita esittelin ruskean paluu postauksessa. Lämpenen näköjään ruskean eri sävyille koko ajan enemmän. Näistä pienistä löydöistä pulitin 1,50€ . Iloa joka pennin edestä. Väittäisin hyväksi kaupaksi.

* * *

Cute little pot coaster and ceramic bottle are my latest findings from Fida second hand shop and Reuse Center.