Aimo_Katajamaki_puuveistos

Oi_Suomi_nayttely_Lokalissa

Oi_Suomi_nayttely_koruja

Oi_Suomi_nayttely

Lokal_nayttely

Lokal_Concept_store

Lokal galleria-myymälä on yksi lempparipaikkoja Helsingissä. Käyn siellä joskus vain fiilistelemässä kauniita esineitä ja upeaa tilaa. Inspiroitumassa. Kyllähän sieltä on ihanuuksia tarttunut matkaankin, mm. Iina Vuorivirran Vino-peili ja Jatta Lavin käsintehtyä keramiikkaa. Tällä kertaa suuntasin Lokaliin nähdäkseni Oi Suomi, katso – näyttelyn, joka on Taiteilijat O Ry:n 10-vuotisnäyttely. Näyttelyssä on mukana 8 eri taiteilijan töitä. Hurahdin varsinkin Aimo Katajamäen humoristisesti nimettyihin puuveistoksiin, jotka hän on tehnyt tätä näyttelyä varten. Huikeita! Ei ihme, että moni veistoksista on jo myyty. Hienosti toteutettu näyttely jälleen kerran, tykkäsin! Toinen paikka, jossa yhdistyy samalla tavalla taide ja designmyymälä on taidekeskus-galleria Gumbostrand Konst & Form Sipoossa. Jos paikka ei ole entuudestaan tuttu, niin kannattaa käydä kurkkaamassa alla olevat postauslinkit ja mennä kipikapi paikan päälle.

Oi Suomi, katso – näyttely 15.1. – 19.2.2017  /  Lokal, Annankatu 9, 00120 Helsinki

Gumbostrand Konst & Form – lempparipaikka

Miniloma taiteen parissa

* * *

There is a great Oi Suomi, katso – exhibition in Lokal Helsinki 15.1. – 19.2.2017.